Massage

Ontspanningsmassage Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Alle massages (en de intensiviteit daarvan) worden aangepast naar persoonlijke voorkeuren en wensen.

# PRIJS
2 HOTSTONE MASSAGE Achterzijde, Rug, Nek, Schouders, Benen -
3 Voeten 60 minuten €50
4 VOETREFLEXMASSAGE -
5 50 minuten €45
6 ONTSPANNINGSMASSAGE -
7 30 minuten €35
8 60 minuten €45
8 STOELMASSAGE -
9 20 minuten €30

MAKE-UP.

Er jonger uitzien met make-up. Met make-up kan je jezelf mooier maken, je sterke kanten benadrukken en je minder sterke kanten minder laten opvallen, je kan ook jezelf een totaal andere look geven. maar je kan er ook jonger uitzien met make-up.

# PRIJS
2 Make-up dag € 20
3 Make-up avond € 30
4 Bruidsmake-up aan huis (inclusief proefsessie) v.a € 100
5 Workshop / Make-up advies individueel (+/- 1 uur) € 35
6 Workshop visagie vanaf 4 personen (+/- 2 uur) € 25( per persoon)

Wimpers en Wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

# PRIJS
2 Wimpers Verven € 15
3 Wenkbrauwen verven €15

Pressotherapie.

Pressotherapie Dit toestel is ontworpen ten gevolge van langdurige onderzoeken specifiek op gebied van het combineren van de functies van ontbinding en vernietiging van vet, lymfedrainage en magnetische therapie om, de weefsels met behulp van hightech massage te verstrekken. Afslanking De lage frequentiegolven stimuleren de spieren met een sterk trillende actie om zo het afbreken van een grote hoeveelheid vetcellen te bekomen. Elektrische elektroden die op bepaalde punten van het lichaam worden geplaatst versnellen de stofwisseling van het metabolisme in het lichaam. De lange infrarood emissie heeft een directe werking op de structuur van de vetten. Het laat de cellen toe een grote hoeveelheid energie vrij te geven, het stimuleert de bloed-en lymfecirculatie, activeert de stofwisseling en de snelheid van biochemische reacties, brandwonden ATP, versnelt de afbraak van vetcellen en vermindert hun aantal. De verschillende compartimenten blazen zich in een ritme van op en leeglopende beweging die in een regelmatige druk constant verandert, deze actie zorgt voor een afbraak en eliminatie van de vetten

# PRIJS
2 Pressotherapie 30 min € 50

Cavitatie Behandelingen.

Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is, 1 cavitatie-Per zone: (bovenbenen, onderbenen, heup, middel, billen, benen, armen)

# PRIJS
2 1 cavitatie-behandelingen 15 min € 75 p/z
3 Radiofrequentie Lichaam 20 min €50 p/z
4 Spierversterking 30 min €50 p/z
5 Radiofrequentie gezicht (anti-age) 25 min € 75 p/z

Microdermabrasie Behandeling.

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. aluminiumoxide-kristallen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

# PRIJS
2 Voorbehandeling -
3 Microdermabrasie behandeling -
4 Kalmerend masker -
5 Dagcreme met sunblok -
9 Behandeling microdemabratie 45 min € 70

Gezichtsbehandeling van 60 minuten.

# PRIJS
2 Reiniging -
3 Peeling -
4 Stomen -
5 Onzuiverheden verwijderen -
6 Wenkbrauwen epileren of harsen -
7 Gezichts-/decolleté-massage -
8 Masker en een dagcrème -
9 Luxegezichtsbehandeling € 70

GEZICHTSBEHANDELING 55 MIN.

# PRIJS
2 Reiniging -
3 Stomen -
4 Gezichts-/decolleté-massage -
5 Masker en een dagcrème -
9 Gezichtbehandeling € 45

Epileren/Harsen.

# PRIJS
2 Epilere Wenkbrauwen (pincet) € 12
3 Bovenlip of Kin harsen € 15
4 Kin harsen incl. kaaklijn € 15
5 Kaaklijn & Wangen € 15
6 Hele gezich € 30
7 Borst harsen € 20
8 Buik harsen € 20
8 Borst & Buik harsen € 35
8 Onderbenen harsen € 25
8 Benen harsen € 40
8 Oksels harsen € 15
8 Armen harsen € 30
8 Onder armen € 20
8 Bikinilijn € 40
8 Schaamstreek harsen € 25
8 Brazilian harsen € 40
8 Rug harsen € 35
9 Schouder harsen € 15
9 Rug + schouder harsen € 45

Wenkbrauw Extensions - Brow Art.

Wenkbrauwextensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Het is zelfs mogelijk om eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauwextensions heel subtiel geplaatst worden of juist heel vol. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look .Richtlijn Houdbaarheid Wenkbrauwextensions: Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1 week Heb je iets haartjes maar wil je ze verlengen en (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 1,5-2 weken Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 2-3 weken Tevens is het mogelijk om uw wenkbrauwen eerst te verven naar de gewenste kleur, door ons te laten modelleren/epileren en uw gaten op te vullen met wenkbrauwextensions of het model creëren met de wenkbrauwextensions die u wenst.

# PRIJS
2 Wenkbrauwextensions nieuwe set € 45
3 Refill 2 weken € 20
4 Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief epileren € 40
5 Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief verven & epileren € 45
6 Refill 2 weken € 20
7 Refill 3 weken € 25

Wimperextensions One by One.

Iedereen wil lange, volle wimpers. 
Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange 
tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

# PRIJS
2 Nieuwe Set € 85
3 Refill 2 weken € 30
4 Refill 3 weken € 35
5 Refill 4 weken € 40
6 Refill langer dan 4 weken € 70
7 Verwijderen van de wimperextensions € 2

Pedicure.

De voeten hebben nogal wat te verduren en worden gedurende het mensenleven zwaar belast. Gezonde en mooie voeten en goed verzorgde nagels zijn daarom uitermate belangrijk bij een professionele pedicure. Goed verzorgde voeten en nagels kunnen de dagelijkse belasting goed aan en ze mogen nog gezien worden ook! Daarom bieden wij bij Beautysalon Beauty by Rosita diverse voet- en nagelverzorgende behandelingen.

# PRIJS
2 Pedicure Standaard € 50
3 Spa pedicure, (scrub, masker, massage) € 50
4 Gellak € 15

Manicure .

Je handen mogen gezien worden! Verzorgde nagels én handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichamelijke verzorging. Handen en Nagels hebben net als ieder ander deel van het lichaam voeding en vocht nodig ter bescherming tegen invloeden van weer en leeftijd. Handen en nagels dienen dan ook regelmatig verzorgt en lekker verwend te worden zodat de conditie verbetert. Vaak worden de handen vergeten. Het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen moet goed gebeuren. Bij Beautysalon Beauty by Rosita kun je naast een standaard manicure (verzorging van je nagels) terecht voor een Spa Manicure (verzorging van je nagels en handen )

# PRIJS
2 Manicure Standaard € 50
3 Spa manicure (scrub, masker, massage) € 50
4 Gellak € 15